top of page

Warmste Week: Notalone zingt voor TEJO


Tijdens de jaarlijkse 'Warmste Week' toont Vlaanderen zich van zijn warmste kant. Het principe is simpel: doe iets wat je goed kan of graag doet, en zamel geld in voor een project naar keuze.

Mijn collega Fabie vroeg me of ik het zag zitten om de Warmste Foto's te komen nemen van de 'open repetitie' van het koor Notalone o.l.v. mijn vaders beste vriend, Jef Van de Casteele, en ik deed dat met veel plezier, en met liefde voor muziek...

TEJO is de gelukkige ontvanger van de milde schenking. Het is een organisatie die jongeren tussen en 10 en 20 een veilige haven willen bieden, waar ze terecht kunnen voor een gesprek, een luisterend oor of advies. De aanwezigen genoten zichtbaar van de arrangementen van Jef, en van de hemelse gezangen in deze vroegere kerk. Alle stoelen waren bezet, en de oren gespitst van begin tot einde. Een geslaagd initiatief voor een te onbekende organisatie. Jongeren, luister: er wordt naar jullie geluisterd!


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page