top of page

Wat geef jij voor moederdag: een cadeaubon of een foto?

Bijgewerkt op: 6 mei 2020

In deze bizarre periode is het niet makkelijk om een leuk en origineel cadeau voor moederdag te vinden. Heb je al eens gedacht aan een cadeaubon of een foto van Phothomas.be? Makkelijker kan het niet!


Hoe werkt het? Je gaat naar de Webshop. Daar kies je de ideale optie: een gewoon portret, een korte/normale/lange fotoshoot, of wie weet zelfs een 'Day-in-the-life'-sessie, waarbij je gezin gedurende een dag wordt gevolgd op allerlei leuke activiteiten. O, en via de Webshop geef ik 10% korting met de code 'mama'.


Ik weet het: dit is geen ideale periode voor een fotoshoot. De bon is echter één jaar geldig, dus jullie hebben alle tijd om te plannen en te beslissen!


Of geef je liever een foto naar keuze cadeau? Met een foto-bon kunt u zelf bepalen wat het budget is. De gelukkige hoeft alleen nog maar een papieren foto of een dibond foto kiezen uit het ruime assortiment, en eventueel een kader of ophangsysteem, en klaar! Of geef je een portretsessie én een foto? Dat kan natuurlijk ook, vanaf 100€!


Heb je het ideale cadeau gekozen? Betaal online, en je krijgt binnen de dag een mail met daarin de cadeaubon voor je liefste mama of partner. Je kan die ook thuis ontvangen per post, maar reken erop dat de Post tijd vraagt. Wil je toch per post de cadeaubon ontvangen, vink dan de optie Cadeaubon aan.


Klaar om te kiezen? Laat ons deze periode rustig doorstaan en verlangen naar later! Later begint HIER.

53 weergaven2 opmerkingen

1 Comment


Allebei? :)

Like
bottom of page