top of page

Een (ver)nieuw(d)e website: binnenkort!


Twee jaar geleden maakte ik een website, die als 'visitekaartje' moest dienen. Een soort portfolio die toonde wat ik doe en kan. Ondertussen ben ik ook op papier fotograaf, volgde ik heel wat cursussen, deed ik bergen ervaring in het veld op, doorkruiste ik grote delen van de wereld: tijd om mijn website eens opnieuw in te delen. Tabula rasa!

Wat is er nieuw? De website is een interactiever platform. Elke potentiële klant wil in zo weinig mogelijk 'clicks' zijn/haar doel bereiken. Zoek je een trouwfotograaf, wil je een portret of cadeaubon, zoek je muurvulling: ik heb wat je wil! Heb ik het niet, dan maak ik het!

Het was daardoor enkele weken stil in Phothomas-land, doordat ik even de tijd nam om mezelf opnieuw uit te vinden. Binnenkort mag je dus mijn website 2.0 verwachten!

Ondertussen: enkele sfeerbeelden van mijn digitale herbronning... :)


32 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page