top of page

Crowdfunding Indië


Fotografie en reizen zijn mijn passies. Mijn missie? Reizen om kleuren, vormen, beelden en emoties te vatten op het moment dat ze zich in pure schoonheid ontvouwen. Ik wil reizen, de hele wereld zien, dus wil ik ze combineren en met mijn fotografie mijn reizen betalen. Daarom dus deze crowdfunding.

Op 4 juli 2017 vertrek ik naar New Delhi, Indië. Het plan is om in 4 weken bergop richting Kashmir te trekken, en ondertussen enkele (figuurlijke en letterlijke) hoogtepunten mee te pikken:

- cultuur: New Delhi, Kashmir, Dharmsala (Dalai Lama), Amritsar (de Gouden Tempel van de Sikhs)

- natuur: de Himalaya van laag naar hoog, de 'verticale woestijn' van Ladakh

- straatfotografie: het enorme contrast tussen arm en rijk, de verschillende Indische culturen

- portretfotografie: karakterkoppen en plaatselijke schoonheden verleiden om hun diepste ziel te laten vereeuwigen

Hoe werkt de Crowdfunding?

1) U betaalt voor 4 juli 2017 een bedrag dat recht geeft op één afdruk van één foto uit de Indië-collectie. Zo betaalt u 50 euro voor een A4-foto, 75 euro voor een A3, 100 euro voor een A2 en 150 euro voor een A1-foto (de foto wordt gedrukt op 3mm aluminium). Deze tarieven (en grotere) gelden tot 4 juli. U kan dus intekenen aan de helft van de normale prijs! Na mijn vertrek kunt u nog intekenen, maar betaalt u de normale prijs per werk (tarieven: zie mijn webshop).

3) U kunt ook een foto 'bestellen': in onderling overleg kunnen we samen een foto 'ontwerpen', naar uw voorkeuren en verlangens. Als fotograaf beheers ik alle technieken om uw droomfoto werkelijkheid te doen worden.

4) U kunt een 'foto kopen': d.w.z. dat u een copyright koopt en samen met mij eigenaar wordt van het werk. Op die manier is mijn werk voor u een investering! Let wel: rechten gaan maar naar één enkele mede-eigenaar. Twijfelaars kunnen een optie nemen gedurende maximum drie dagen.

5) U krijgt de foto geprint op topkwaliteitsfotopapier, geplakt op 3mm aluminium (dibond). Dit is de beste, meest duurzame presentatie, bestand tegen de jaren. Andere presentatievormen zijn in onderling overleg mogelijk.

6) Om op de crowdfunding in te tekenen kunt u (naargelang het gewenste formaat) het bedrag overschrijven ter registratie. U kunt altijd van formaat vergroten, niet verkleinen, en u kunt na in te tekenen voor mijn vertrek nog altijd tijdens mijn reis andere foto's aankopen aan hetzelfde voordeeltarief. Indien u niets vindt naar uw gading, kunt u in onderling overleg een andere foto kiezen uit mijn collectie.

7) Intekenen kan van 4 juni tot 4 juli 2017. U stuurt gewoon een mailtje naar thomasdebaerefotografie@gmail.com met uw gegevens, en u krijgt alle verdere instructies. Voor meer info en vragen: u doet maar!

Weet u al waar mijn werk in uw huis thuishoort?


121 weergaven0 opmerkingen
bottom of page