top of page

Fotografie is kunst, 

een foto is een juweel. 

Heeft u nog een lege muur in uw huis die om invulling smeekt, of wilt u investeren in kunst? Zoekt u een cadeau?

Fotografie als kunstvorm is heel veelzijdig, dus er zijn enorm veel mogelijkheden! Druk op 'Gallery' en kijk naar aantal foto's om muren, ruimtes, kamers op te fleuren. Let wel: dit zijn maar voorbeelden! Elke muur of ruimte heeft specifieke eisen, dus laat ons samen een pareltje vinden om die te bekronen!

Hoe gaan we te werk? De opties:

1. U bestelt één van de voorziene opties.

2. U koopt een digitale afdruk. Ik werk de foto('s) af op basis van uw gewenste afmetingen en afleverspecificaties*,   en u bestelt zelf een afdruk bij een printservice naar keuze.

3. U kiest een foto en contacteert me via onderstaand contactformulier voor een offerte/bestelling. U stuurt me de link naar de foto, plus beelden van de muur of ruimte die om (een) foto('s) smeekt, met de afmetingen van de ruimte. Samen bepalen we op basis van uw voorkeuren hoe we de muur vullen: eventueel welke foto, papier, dibond of een ander materiaal**,  een ophangsysteem of kader*** etc. 

Klaar om te beginnen kiezen? Klik hier:

Heeft u vragen of wilt u beginnen bestellen? Vul uw gegevens in, en plak gerust foto's in het formulier!

* Afleverspecificaties zijn o.a. welk kleurenschema de drukker gebruikt (sRGB, CMYK, etc.) en hoeveel extra ruimte er rondom moet voorzien zijn.

De afmetingen van een foto (plus kader) zijn naar uw smaak en budget. Indien onzeker, kiest u best voor de derde optie (offerte/bestelling). De drukker/website waarbij ik bestel zal hoogstwaarschijnlijk beter én goedkoper zijn.

** Materiaal of papier: Er zijn ongelofelijk veel opties waarop foto's kunnen geprint worden. De belangrijkste factoren die meebepalen welk materiaal optimaal is (naast budget en smaak) waar de foto zal hangen, is de ruimte vochtig, is er veel of weinig licht. Meer info vindt u hier.

*** Kaders en ophangsystemen zijn verkrijgbaar in de winkel.

bottom of page